Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας

Βρεφονηπιακός σταθμός - Τα πρώτα μας χρόνιαΣτην καρδιά της πόλης του Αγρινίου λειτουργούσε από το 1992 ο Βρεφονηπιακός Σταθμός ΄΄Τα πρώτα μας χρόνια΄΄, ο οποίος δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, ζήλο και μεράκι για να δεχτεί τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Το Σεπτέμβριο του 2018 μεταφερόμαστε στο νέο μας κτήριο πληρώντας τις νέες προδιαγραφές. Με πολύ ευαισθησία διαμορφώσαμε ένα σύγχρονο και ζεστό χώρο στον οποίο το κάθε παιδί, έχοντας το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνη να αποκτήσει εκείνα τα στοιχεία, που είναι βασική προϋπόθεση για την ψυχοσωματική του ανάπτυξη.

 

Ο σταθμός μας απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους γονείς και προσπαθεί μαζί με αυτούς να δώσει στα παιδιά την δυνατότητα αντιμετώπισης της πρακτικής πλευράς της ζωής με ελευθερία και υπευθυνότητα. Το σχολείο είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς σηματοδοτεί μια μοναδική περίοδο ξεγνοιασιάς, δημιουργικού παιχνιδιού, καλλιέργειας πολλαπλών δεξιοτήτων, κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης.

 

Ο Σταθμός λειτουργεί καθ΄όλη την διάρκεια του έτους πλην του Σαββάτου και της Κυριακής από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου με ωράριο 07:00-15:00.